Over het drukwerk

Voor de lokale verkoop neemt Clear Channel het drukwerk en de levering van de affiches op zich. Dankzij deze totaaloplossing hoeft u zich geen zorgen te maken over de moeilijke technische aspecten van het aankoop- en affichageproces of over de leveringstermijnen.
We begeleiden u graag bij elke fase van uw campagne: van de opmaak van uw beeldmateriaal tot de plaatsing op straat.
 
We werken al jarenlang nauw samen met betrouwbare drukkers. Zo garanderen we u de beste kwaliteit en een optimale expertise tegen een zeer scherpe prijs. Clear Channel staat garant voor een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Alle affiches worden bovendien aan een kwaliteitscontrole onderworpen.
 
We drukken alle lokaal verkochte affiches op glanzend polyester van topkwaliteit, zodat uw reclame bestand is tegen weer en wind. Om dezelfde reden is glanzend polyester ook verplicht voor campagnes die minstens vier weken duren. Bovendien kan beeldmateriaal op glanzend polyester opnieuw gebruikt worden voor een volgende campagne, waardoor u extra kosten vermijdt. Wilt u een affiche hergebruiken? Breng ons hiervan op de hoogte tijdens uw reservering of per e-mail. We houden uw affiche dan 12 maanden bij vanaf de datum van de eerste plaatsing. Tot slot hebt u geen reserveaffiches nodig wanneer u voor glanzend polyester kiest. U bestelt één reclamebord, wij drukken één affiche!
 
Doe gerust een beroep op onze partner-grafici voor de opmaak van uw beeldmateriaal. Vink hiervoor de optie 'opmaak' tijdens uw reservering aan. Neem ook eens een kijkje op onze Visualizer-pagina. Daar vindt u tips & tricks voor een optimale opmaak.

Stadsmeubilair: Adshel 2 m²

U vindt de Adshel-reclamepanelen van 2 m² op stadsmeubilair in drukke straten, waar ze voortdurend opgemerkt en bekeken worden. Deze reclameborden zijn verlicht en zetten uw affiche dus extra in de kijker. U kunt ze terugvinden op de beste plekjes. Dankzij hun moderne en aantrekkelijke design leveren deze blikvangers een mooie bijdrage aan de stedelijke omgeving. We hebben diverse originele modellen: van een informatiepaneel of een bushokje tot een vlaggenmast. Bovendien zijn de panelen met glas bedekt om uw affiches tegen alle weersomstandigheden te beschermen.
Deze kwaliteitsvolle reclameborden vallen op in het stadsbeeld en bieden een creatief potentieel. Uw eigen vitrine in het hart van de stad!